A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

 ПРИВІТАЛИ ДОВГОЖИТЕЛЬКУ З СЕЛА ТЕРЕШКІВКА

Дата: 28.01.2019 12:18
Кількість переглядів: 593

Вже стало доброю традицією вітати довгожителів із ювілеями. І на цей раз 25 січня 2019 року вітали  жительку  села Терешківка  Лосинівської ОТГ - Буркат Галину Гаврилівну з 90-річним ювілеєм.

Незважаючи на поважний вік, Галина Гаврилівна  все добре пам’ятає та розповідає. Народилася вона в мальовничому селі Терешківка в сім’ї колгоспників. З раннього дитинства знала справжню ціну нелегкій праці. На долю цієї сильної духом жінки випало чимало випробувань: і війна й голод, і радісні та сумні хвилини життя. Закінчила Терешківську школу. Працювала в ланці. Вийшла заміж за  гарного парубка Миколу, який проживав в сусідньому селі. Деякий час подружжя працювало та проживало в Казахстані. Але любов до рідного краю, до рідної домівки, в рідну Батьківщину манила подружжя. І через два роки прожитих у Казахстані, подружжя повернулося в рідну Терешківку. Галина Гаврилівна разом з чоловіком виховали двох діток: доньку та сина. Трудолюбива, старанна, розумна, щедра та доброзичлива Галина Гаврилівна все своє життя віддала сільськогосподарській праці. Але  так сталося, що рано з її життя пішов чоловік, а нещодавно з її життя  пішла й донька, на яку Галина Гаврилівна мала велику надію. Але наша ювілярка не залишилася одинокою - вона з радістю та з нетерпінням чекає на сина, онуків та правнуків , які радують її  серце, часто відвідують, надають допомогу та  підтримку.

У 90-тий  день  народження Галину Гаврилівну вітали їй близькі люди та родичі. В гостях у іменинниці побували і представники від Лосинівської селищної ради: стараста с.Терешківка- Лідія Смоленська, спеціаліст з ведення діловодства  - Наталія Осипенко, завідувач сільським клубом - Любов Нагорна та бібліотекар  - Ніна Зоря. Всі присутні  вручили іменинниці подарунки та побажали міцного здоров’я, оптимізму, довголіття, поваги від дітей, онуків та правнуків.

Селищний голова Володимир Андрієць та виконавчий комітет Лосинівської селищної ради щиро вітає Галину Гаврилівну з Днем народження. Бажає їй міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя та довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь