A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПРИУРОЧЕНИЙ ДНЮ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ  КРУТ

Дата: 31.01.2019 09:45
Кількість переглядів: 528

29 січня в Україні вшановують пам'ять патріотів, які більше  сто років тому, у 1918 році, прийняли нерівний бій поблизу залізничної станції Крути з удесятеро більшою більшовицькою армією та утримали наступ ворога на Київ.

Фото без опису

Молоді герої – київські студенти та гімназисти – показали приклад мужності, відданості і непоборності духу. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. Саме цій даті був приурочений волейбольний турнір.

29 січня 2019 року на базі Крутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за кубок волейбольного турніру змагалися п'ять учнівських команд: Крутівська ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Людмила Гордєєва), Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Володимир Руденко), Світанківська ЗОШ І-ІІІ ст.(тренер Микола Ткаченко), Сальненський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. (тренер Євгеній Яременко), Перемозький НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. (тренер Володимир Назаренко).

Кожна з команд школярів захищала честь свого навчального закладу у волейбольному турнірі. Воля до перемоги та азарт хлопців зробили гру яскравою. Кожен намагався вибороти право отримати кубок пам'яті Героїв Крут та прикладав максимум зусиль для перемоги. Вболівальники активно підтримували своїх фаворитів. Атмосфера патріотизму, жаги до перемоги та єдності не залишила нікого байдужим. Під час турніру зовсім юні хлопці проявляли майстерність у грі, а головне отримали масу задоволення від змагань.

За підсумками волейбольного турніру перемогу та кубок виборола команда Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів, почесні ІІ та ІІІ місця отримали Крутівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів та Перемозький НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів відповідно.

Ми пишаємося нашими учнями та бажаємо перемог у майбутньому.

Фото без опису

Фото без опису

Фахівець фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи

Оксана Талалаївська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь