A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР У  ШАТУРСЬКОМУ НВК «ЗНЗ-ДНЗ»І-ІІ СТУПЕНІВ

Дата: 07.02.2019 10:12
Кількість переглядів: 637

05 лютого 2019 року педагогічний колектив Шатурського НВК «ЗНЗ-ДНЗ»І-ІІ ступенів Лосинівської селищної ради радо зустрів гостей на районному семінарі для вчителів початкових класів з теми: «Стан забезпечення освітнього процесу в 1 класі Нової української школи».

Фото без опису Микола Свириденко, керівник школи, ознайомив присутніх з роботою закладу. Високий рівень підготовки та проведення семінару вчителем 1 класу Тетяною Рубан засвідчив серйозну, копітку роботу всього педагогічного колективу, тісну співпрацю з дирекцією школи. Учасникам семінару була представлена методика викладання інтегрованого курсу «Я досліджую світ» (фрагмент уроку. Тема дня: Які риси характеру розвиває спорт? Види спорту.) та методична система «Щоденні 5» для розвитку мовлення. Творча, креативна, амбіційна вчителька Тетяна Рубан займається з дітками за програмою Р.Б.Шияна, проводить свої заняття з використанням інтерактивних, інноваційних технологій, що на сьогоднішній день є неодмінною умовою Нової української школи (НУШ). Про таких кажуть: «Вчитель від Бога.» Вона постійно займається самоосвітою, дослідницькою діяльністю, педагог, яка йде в ногу з часом. Саме такі відгуки можна було почути про Тетяну Миколаївну від учасників семінару. Оформлення класу відповідно до теми тижня, різні форми і методи роботи, використання телевізору, ноутбука – все це сприяло достатньому рівню засвоєння знань на уроці.

На засіданні круглого столу «Спектр вражень», Тетяна Миколаївна поділилася власними враженнями від запровадження НУШ. Особливо цікаво та захоплююче звучала розповідь учительки про освіту у Польщі, де змогла побувати завдяки проекту по підтримці реформи місцевого самоврядування «Впровадження партисипативної моделі стратегічного планування». При обговоренні вчителі мали  можливість відмітити спільні і відмінні риси розвитку освіти України та країни-сусіда.

Завідувач районним методичним кабінетом Наталія Дерев’янко відзначила високий науково-практичний та організаційний рівень проведення семінару. Під час обміну думками, наголосила учителям 1-4 класів на правильність заповнення класного журналу у 1 класі та Свідоцтва досягнень першокласника. Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Віктор Кільовий зупинився на ролі інтеграції у становленні Нової української школи та вимогах, які ставляться перед вчителями нового покоління.

Учасники семінару залишили Шатурський НВК «ЗНЗ – ДНЗ» І-ІІ ступенів з гарним настроєм, з бажанням працювати та творити, були щиро вдячні за гостинний прийом.

Фото без опису

Фото без опису

Спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту

Таміла Сукач


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь