Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ» ПРИСВОЄНО МЕШКАНЦІ ЛОСИНІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 12.03.2019 16:59
Кількість переглядів: 702

В переддень  Міжнародного дня прав жінок  та миру, який щорічно  відзначається  8 березня, у Чернігівській ОДА привітали жінок.

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» та нагрудний знак вручено мешканці села Терешківка – Самофал Тетяні Юріївні. Почесне звання присвоюється главою держави жінкам, котрі народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.

Тетяна Самофал —  багатодітна матір, яка народила та виховала разом з своїм чоловіком  Григорієм Самофалом  п’ятеро  дітей, які є, гідними громадянами нашої Батьківщини. У цій родині навчаються діти чесності, порядності, відповідальності та працьовитості. Тетяна Юріївна  працює соціальним  робітником.  Вона цілеспрямована, відповідальна, працьовита жінка, хороша мама та гарна господиня.

Чоловік -  Григорій Васильович – хороший сім’янин, уважний і тактовний. Приймає активну участь у громадському житті села Терешківка.

Вітаємо багатодітну маму з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня» та бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя, поваги від дітей, усіляких гараздів і сімейного благополуччя.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь