A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІБДУЛИСЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ

Дата: 19.04.2019 08:47
Кількість переглядів: 539

У період з 15 по 17 квітня 2019 року учні 11-х класів взяли участь у триденних навчально-польових заняттях.

Фото без опису

Цьогорічні випускники Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів та Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів виконували завдання з розділів: тактична та медико-санітарна підготовка, основи цивільного захисту, військова топографія, стройова підготовка. Відбувались навчання на базі опорного закладу Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, під керівництвом вчителя предмету «Захист Вітчизни», капітана в запасі Григорія Яременка. Одинадцятикласники провели заняття «на одному подиху». Учні виконали всі нормативи з прикладної фізичної підготовки. Медичні знання дівчата поглиблювали на базі Комунального закладу «Ніжинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

16 квітня стало особливо хвилюючим для всіх учнів і батьків, вчителів і керівництва громади. Цього дня учні 11 класів громади разом з учнями Ніжинського району відвідали смт. Гончарівське, де на базі військової частини А1815 проходили навчальні стрільби з автомата Калашникова. Кожен із дітей (23учні) спробував свої сили у виконанні вправи з автомата. Не відставали від юнаків і дівчата із Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів Лариса Самофал та Юлія Макаренко. Крім того, всім учасникам була проведена екскурсія по водолазному обладнанню. Наш 1-й взвод(Сальненський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів та Лосинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) супроводжували: учителі Григорій та Євгеній Яременки та медичний працівник Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олег Коваль.

Навчальні збори закінчились… Маємо надію, що всі вміння, знання та навички, які одержали учні на заняттях, знадобляться їм у майбутньому тільки в мирних цілях!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до організації та проведення навчальних зборів: голові селищної ради Володимиру Андрійцю, методисту відділу освіти Ніжинської РДА Світлані Гаценко, директорам шкіл Надії Калініченко та Валентині Гапоненко, учителям Григорію Яременко, Євгенію Яременко,Марії Олізар, медичному працівнику Олегу Ковалю та водію шкільного автобуса Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів Анатолію Петрику!

 

За матеріалами відділу освіти,

 сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь