A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛИСЯ ЗАВЕРШАЛЬНІ  ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ  МЕШКАНЦІВ СМТ.ЛОСИНІВКА ТА С.ПОГРЕБЕЦЬ

Дата: 25.04.2019 11:41
Кількість переглядів: 559

24 квітня 2019 року в приміщенні Лосинівського будинку культури  відбулися загальні збори громадян селища Лосинівка та села Погребець.

На загальних зборах громадян були присутні: голова Лосинівської ОТГ  Володимир Андрієць, помічник Народного депутата України Олександра Кодоли - Олексій Пірковський, головний лікар Чернігівського медичного центру сучасної онкології Валерій Зуб, депутат Чернігівської обласної ради Микола Шматок, директор ТОВ «Агрофірма Лосинівська» Сергій Селютін, директор третього відділення ПП «Агропрогрес» Володимир Мозговий, представник третього відділення ПП «Агропрогрес» Тетяна Сеник, дільничний інспектор поліції Олександр Тоцький, депутати селищної ради, члени виконкому, керівники підприємств, установ, організацій та мешканці селища.

На порядок денний були винесені такі питання:

1.Звіт селищного голови про соціально-економічний розвиток селища та виконання селищного бюджету за 2018 рік.

2.Про встановлення сум самооподаткування  на 2019 рік та звіт про їх використання у 2018 році.

3.Про заходи щодо зміцнення законності та правопорядку на території  селищної ради, збереження державної, колективної та приватної власності.

4.Звіт депутата обласної ради про депутатську діяльність .

5.Інші питання.

Схід села розпочав селищний голова. Присутні заслухали звіт голови  Володимира Андрійця про роботу селищної  ради за 2018 рік, акцентували увагу на питаннях виконання місцевого бюджету, та  окреслили плани та напрямки роботи на 2019 рік.

Головний лікар «Чернігівського медичного центру сучасної онкології» Валерій Зуб,  розповів, що нині в центрі відкриті сучасні відділення променевої терапії, онкоторакальне відділення, відділення малоінвазивної та ендоскопічної онкохірургії та інші. Головний лікар закликав проходити профілактичний огляд для раннього виявлення онкозахворювань.

Про діяльність Народного депутата України Олександра Кодоли, направлену на розбудову 209 виборчого округу, доповів його помічник Олексій Пірковський. Традиційно депутат спрямовує державні кошти фонду соціального-економічного розвитку території на підтримку закладів освіти, культури та медицини. Також Олексій Федорович вручив грамоту селищному голові  від Народного депутата України.

Перед присутніми виступив керівник третого відділення ПП «Агропрогрес» Володимир Мозговий, який проінформував про роботу свого підприємства та про те скільки земель підприємство орендує,  обробляє та яка їх орендна плата.

Дільничний інспектор поліції Олександр Тоцький прозвітував про кримінальну ситуацію та правоохоронну роботу в селищі.

Важливими питанням, що розглядалися на загальних зборах громадян було питання земельних відносин, ремонту доріг та вуличного освітлення.

На завершення зборів селищний голова Володимир Андрієць подякував всім односельцям, депутатському корпусу, членам виконкому, керівникам підприємств та установ, орендарям земельних паїв за підтримку, порозуміння та допомогу.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь