A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗДОРОВ’Я ТА БЕЗПЕКА ДІТЕЙ – ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ  УКРАЇНИ

Дата: 06.05.2019 12:22
Кількість переглядів: 579

З 22 по 26 квітня в Лосинівському ЗДО"Сонечко" проходив Тиждень безпеки  та життєдіяльності дитини.

Фото без опису

Метою проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було поліпшення якості освітнього процесу  з питань особистої безпеки та захисту життя дітей, пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків, вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час надзвичайних ситуацій. В рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності  були проведені  заняття, конкурси, вікторини, бесіди, екскурсії, перегляд мультфільмів, лялькові вистави, моделювання ситуацій, тематичні розваги,дидактичні ігри з питань безпеки життєдіяльності із залученням педагогічних працівників, батьків та дітей.

Під час проведення відкритого заняття «Казкова феєрія» вихователем Віталіною Михайленко, діти отримали ряд навиків і умінь щодо безпечної поведінки як в соціальному середовищі, так і вдома. В цікавій ігровій формі, з залученням улюблених казкових героїв, вихователь закріпила знання дітей про безпеку життєдіяльності та вчила знаходити вихід з небезпечних ситуацій. Втілюючись в ролі казкових героїв Червоної шапочки, Колобка, Маши, діти вміло висловлювали свою думку, тим самим розвивали фантазію та уяву, вчились бути організованими та дружніми.

На відкрите заняття «Казкова феєрія» були запрошені начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Кільовий, фахівець відділу Оксана Талалаївська, директор Шатурського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ст. Микола Свириденко та директор Сальнянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. Надія Калініченко.

Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому.

Фото без опису

Ніна Ткач

Директор ЗДО «Сонечко»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь