A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЖИТЕЛЬКА САЛЬНОГО СВЯТКУВАЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 07.05.2019 09:30
Кількість переглядів: 545

5 травня  святкувала свій 100- річний ювілей  мешканка села Сальне – Чуприна Марія Іванівна. Сто років для світу це - маленька крихта у просторі часу, але сто років для людини це-майже вічність. Насичені подіями, святкові і буденні, тяжкі і радісні роки бачила в своєму житті ювілярка.  

Фото без описуНародилася Марія Іванівна в с. Сальне там вийшла заміж народила трьох синів та доньку. Зі своїм чоловіком жила душа в душу, але на жаль чоловік рано пішов із життя. Тому довелося самій виховувати чотирьох дітей. Вчила дітей жити чесно, вірити в Бога, ніколи не опускати руки. Все своє життя тяжко працювала в колгоспі, не покладаючи рук. Нині сторічна бабуся цілком свідома. Незважаючи на поважний вік, читає газету без окулярів,  добре пам’ятає своє нелегке прожите життя.

Із поважною датою ювілярку привітали голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади –Володимир Андрієць, керуюча справами  Лосинівської селищної ради – Олена Боровик,  староста сіл Сальне та Садове Ніна Броварчук, голова Ніжинської РДА – Вячеслав Івашин, заступник голови Ніжинської РДА – Оксана Мелашенко, начальник управління соціального захисту населення Ніжинської РДА – Олександр Шевчун, директор ТОВ «УкрАгроРозвиток» Василь Снісаренко, Голова ради ветеранів сіл Сальне та Садове-Григорій Карапута, рідні, близькі та сусіди.

Гості та близькі привітали бабусю подарунками та квітами. Побажали іменинниці  міцного здоров'я, родинного тепла, щастя, благополуччя та довгих років життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь