Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

МИ ПАМ’ЯТАЄМО ВАС

Дата: 10.05.2019 15:19
Кількість переглядів: 603

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Фото без описуТрадиційно напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники Лосинівської селищної ради відвідують ветеранів.  Ось і цьогоріч  8 травня  селищний голова Володимир Андрієць та керуюча справами Лосинівської селищної ради Олена Боровик  відвідали ветеранів війни, які мешкають в громаді. Привітали їх з наступаючим святом,   побажали  міцного здоров’я, життєвої енергії, родинного затишку та вручили святкові подарунки.

На жаль, час не підвладний людині, і з року в рік ветеранів Другої світової війни стає все менше й менше . На сьогоднішній день по Лосинівській громаді проживає  сім ветеранів Другої світової війни, шість з яких проживають в селищі Лосинівка та один в селі Сальне. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву, які ви проявили в боях за рідний край.

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селишної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь