A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

Дата: 30.05.2019 10:17
Кількість переглядів: 470

29 травня 2019 року з робочим візитом до Лосинівської селищної ради завітали представники Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Олена Іванова та Анна Величко.

Зустріч відбулася  в приміщенні  Лосинівської селищної ради. На заході були присутніми старости сіл, працівники установ, організацій та мешканці громади. Було обговорено ряд питань по співпраці та консолідації зусиль, спрямованих на поширення інформації про право осіб, визначених Законом України «Про безоплатну правову допомогу» на безоплатну вторинну правову допомогу. Також було проведено роз’яснювальну роботу щодо категорій осіб, які належать до суб’єктів права на таку допомогу. Окреслені подальші кроки тісної співпраці між місцевим центром та Лосинівською селищною радою. В ході зустрічі Олена Іванова розповіла про дану систему роботи в Україні, про діяльність Ніжинського місцевого центру та порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги. Наголосила про те, що з будь яких питань, які виникають у мешканців громади  потрібно  звертатись за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) з 09:00 до 18:00 або зателефонувати за тел.: (04631) 7-16-15 . Всім бажаючим були роздані інформаційні буклети з адресою даного центру та контактними телефонами. Є можливість цілодобово та безкоштовно у межах України отримати відповіді на запитання від юристів зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103.

Начальник відділу представництва Анна Величко надала всі необхідні роз’яснення  на запитання які  найбільш хвилювали присутніх.

 Повідомляємо про те, що з червня 2019 року кожний другий вівторок місяця  з 09:30 до 11:30 в приміщенні Лосинівської селищної ради  ( в залі засідань)  буде працювати  консультаційний пункт, по прийому громадян юристами  Ніжинського місцевого центру.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь