A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 03.06.2019 16:30
Кількість переглядів: 771

Щорічно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Немає більшого щастя, ніж посмішки та сміх щасливих дітей. Фото без опису

Щодня ми маємо зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього. І тоді всі діти виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю всієї України.

Велику увагу цьому святу приділяють у Лосинівській громаді.

В  с.Леонідівка було проведено конкурсно-розважальну програму «Веселе літечко».

В Лосинівському  ЗДО «Сонечко» проведено захід  «Подаруємо дітям усмішку».

В Лосинівській  ЗОШ І ст. була проведена святкова лінійка "Нехав на всій планеті радіють діти" та конкурс малюнка на асфальті "Сонце, літо, я!"

 Третього червня на території опорній Лосинівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст., спільно з учнями Сальнянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. відбувся захід до Дня захисту дітей «Майбутнє починається тут! »

Привітав всіх дітей та педагогів зі святом начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Віктор Кільовий.

Під час проведення заходу діти мали можливість взяти участь у  різноманітних конкурсах, потанцювати, поспівати та  зробити дитячий аква-грим. Кожна дитина за участь у конкурсі отримала маленькі подарунки.

Також в.о. відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради  Яна Река вручила грамоту Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Вероніці Нужній, яка зайняла ІІІ місце в номінації "Поезія"  в  обласному конкурсі «Хай весь світ дивують нині діти неньки України».

Свято для дітлахів підготувала начальник служби у справах дітей Лосинівської селищної ради Віта Макобрей спільно з працівниками відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради та працівниками Ніжинського районного ЦДТЮ.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь