Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 03.06.2019 16:30
Кількість переглядів: 818

Щорічно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Немає більшого щастя, ніж посмішки та сміх щасливих дітей. Фото без опису

Щодня ми маємо зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього. І тоді всі діти виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю всієї України.

Велику увагу цьому святу приділяють у Лосинівській громаді.

В  с.Леонідівка було проведено конкурсно-розважальну програму «Веселе літечко».

В Лосинівському  ЗДО «Сонечко» проведено захід  «Подаруємо дітям усмішку».

В Лосинівській  ЗОШ І ст. була проведена святкова лінійка "Нехав на всій планеті радіють діти" та конкурс малюнка на асфальті "Сонце, літо, я!"

 Третього червня на території опорній Лосинівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст., спільно з учнями Сальнянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. відбувся захід до Дня захисту дітей «Майбутнє починається тут! »

Привітав всіх дітей та педагогів зі святом начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Віктор Кільовий.

Під час проведення заходу діти мали можливість взяти участь у  різноманітних конкурсах, потанцювати, поспівати та  зробити дитячий аква-грим. Кожна дитина за участь у конкурсі отримала маленькі подарунки.

Також в.о. відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради  Яна Река вручила грамоту Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Вероніці Нужній, яка зайняла ІІІ місце в номінації "Поезія"  в  обласному конкурсі «Хай весь світ дивують нині діти неньки України».

Свято для дітлахів підготувала начальник служби у справах дітей Лосинівської селищної ради Віта Макобрей спільно з працівниками відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради та працівниками Ніжинського районного ЦДТЮ.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь