A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕНЬ СЕЛА У ШНЯКІВЦІ

Дата: 08.07.2019 15:18
Кількість переглядів: 773

06 липня 2019 року  свій день села відсвяткувала Шняківка.Саме в цей день  до свого рідного куточка зїхались люди, які тут народилися та виросли. Шняківка, як завжди, радо зустрічала багато  гостей.

Фото без описуТак, біля сільського клубу відбулись урочисті заходи на яких були присутні голова Лосинівської селищної ради  Володимир Андрієць,  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Роман Шевчун, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олена Боровик, народний депутат України  Олександр Кодола, помічники народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат  та Олексій Пірковський, керівники ТОВ «Агронадія» Михайло Василенко та Станіслів Ременюк, бувший керівник КСП «Україна» Микола Парубець, мешканці та гості села. Свято розпочалось з  молитви за Шняківку, яку здійснив Протоїєрей Василь Ковташинець. Почесні гості висловили найщиріші вітання всім присутнім, побажавши  міцного здоров’я, миру, щастя, добробуту та благополуччя, а також вручили подяки мешканцям села .

Шняківчан вітали танцями та піснями працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради, аматорський народний колектив «Берегиня», гурт «Смоляни» Борзнянського району, колектив «Красляни» Прилуцького району та дует «Ріка життя». Під час свята вітали найменшого жителя села  Євгенію Біленко та ювілярку Ганну Федько та Варвару Дідиченко, яким виповниться 90 років. Також висловили глибоку повагу учасникам АТО та учасникам Чорнобильської АЕС. Відзначили сім’ї, які мають 3 і більше дітей та нагородили найкращих бджолярів .Протягом свята діяли різні виїзні атракціони  для малечі та працювала виїздна торгівельна лавка де всі бажаючі могли придбати смаколики.

Завітавши до фойє сільського клубу можна було побачити виставку картин художника  Анатолія Лисенка та майстрів вишивальниць.

Для малечі та дорослих діяли різні цікаві конкурси та розіграш лотереї. Всі охочі мали можливість посмакувавши безкоштовним шашликом та кулішем. Завершилося свято дискотекою.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини до Шняківки.

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації та проведенні заходу керівникам ТОВ «Агронадія» Михайлу Василенку та Станіславу Ременюку, та всім небайдужим жителям.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь