Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

РОЗПОЧАЛИСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ ПІД СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК

Дата: 14.12.2019 14:45
Кількість переглядів: 544

З вересня 2019 року Лосинівська громада бере участь в українсько-польському проекті по підвищенню якості надання соціальних послуг мешканцям громади.

Фото без опису

В рамках проекту Фондом Міжнародної Солідарності Республіки Польща були виділені грантові кошти для громад області, які виграли грантовий конкурс. Лосинівська громада стала однією з переможців і отримала фінансування проекту «Створення умов для покращення якості надання соціальних послуг в Лосинівській ОТГ шляхом створення Соціального гуртожитку в смт. Лосинівка та підвищення кваліфікації соціальних працівників.

Проект складається з двох компонентів: навчального та інфраструктурного. Так 28-29 листопада в с. Количівка в освітньому домі з прав людини відбувся тренінг для 16 соціальних працівників Лосинівської селищної ради. Нещодавно розпочалося проведення ремонтних робіт  2 поверху Лосинівської лікарні під соціальний гуртожиток. В рамках проекту, окрім ремонтних робіт, замовлено побутову техніку, нові меблі для створення комфортного перебування мешканців в закладі. В соціальному гуртожитку зможуть перебувати мешканці із соціально вразливих груп.  З самого початку цільовою групою для соціального гуртожитку є люди похилого віку, які потребують спеціальних умов для проживання або не мають можливості самі себе обходити.

Послуги, які надаватиме гуртожиток, будуть корисними не тільки для самих мешканців, які проживатимуть, але й для рідних, які за тих чи інших обставин знаходяться далеко від дому.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь