Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

РОЗПОЧАЛИСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ ПІД СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК

Дата: 14.12.2019 14:45
Кількість переглядів: 533

З вересня 2019 року Лосинівська громада бере участь в українсько-польському проекті по підвищенню якості надання соціальних послуг мешканцям громади.

Фото без опису

В рамках проекту Фондом Міжнародної Солідарності Республіки Польща були виділені грантові кошти для громад області, які виграли грантовий конкурс. Лосинівська громада стала однією з переможців і отримала фінансування проекту «Створення умов для покращення якості надання соціальних послуг в Лосинівській ОТГ шляхом створення Соціального гуртожитку в смт. Лосинівка та підвищення кваліфікації соціальних працівників.

Проект складається з двох компонентів: навчального та інфраструктурного. Так 28-29 листопада в с. Количівка в освітньому домі з прав людини відбувся тренінг для 16 соціальних працівників Лосинівської селищної ради. Нещодавно розпочалося проведення ремонтних робіт  2 поверху Лосинівської лікарні під соціальний гуртожиток. В рамках проекту, окрім ремонтних робіт, замовлено побутову техніку, нові меблі для створення комфортного перебування мешканців в закладі. В соціальному гуртожитку зможуть перебувати мешканці із соціально вразливих груп.  З самого початку цільовою групою для соціального гуртожитку є люди похилого віку, які потребують спеціальних умов для проживання або не мають можливості самі себе обходити.

Послуги, які надаватиме гуртожиток, будуть корисними не тільки для самих мешканців, які проживатимуть, але й для рідних, які за тих чи інших обставин знаходяться далеко від дому.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь