A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 23.04.2020 14:23
Кількість переглядів: 376

Шановні мешканці Лосинівської ОТГ! Так сталося, що Великдень в цьому році зустріли в умовах карантину із внесенням поправок в традиційне святкування, залишаючись вдома через обмежувальні заходи. Під час Великодніх свят на території Лосинівської ОТГ не було зафіксовано жодних порушень карантинного режиму. Хочу подякувати всім жителям громади, представникам релігійних установ за відповідальність та сумлінне дотримання норм карантину.

Фото без опису

Наразі наближаються Поминальні дні, які припадають на 26, 27, 28 квітня. На жаль, карантин продовжується та вводиться ряд додаткових обмежень і наша громада не виключення!

Відповідно до Постанови №11 від 21.04.2020 р. Головного державного санітарного лікаря України, за результатами наради членів Державної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки на надзвичайних ситуацій від 21 квітня 2020 року та Протоколу засідання оперативного штабу з протидії поширення коронавірусу COVID-19 на території Лосинівської селищної ради від 23.04.2020 року №3, з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, вирішили заборонити на території Лосинівської ОТГ відвідування громадянами кладовищ та проведення поминальних відправ з 20.04.2020 року по 03.05.2020 року. Цвинтарі будуть відкриті виключно для обрядів поховань з дотриманням заходів особистої безпеки та за наявності засобів індивідуального захисту.

Пам’ятайте, що відвідування кладовищ в ці дні являється порушенням правил карантину, за що передбачається адміністративна відповідальність: стягнення від 17 000 грн. до 34 000 грн.

В дні карантину я закликаю Вас залишатися вдома та подбати про себе й своїх рідних! Залишайтеся вдома заради власної безпеки та безпеки оточуючих! Дотримуючись карантину, ми зупинимо поширення коронавірусу!

Протокол  засідання додається:

 Протокол №3 засідання оперативного штабу з протидії поширення коронавірусу COVID-19  від «23» квітня 2020року «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Лосинівської ОТГ в поминальні дні».

З повагою,

Селищний голова Лосинівської ОТГ

                                                                                                                                                                             В.М.Андрієць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь