A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ 34- Ї РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Дата: 24.04.2020 13:16
Кількість переглядів: 486

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Минає 34 роки відтоді, як сталася жахлива техногенна катастрофа – аварія на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС, яка залишила на тілі України незагойну рану.

Чорнобиль завжди буде нашим спільним болем, символом великого людського горя, адже це – одне з найбільш болючих випробувань, що випали на долю українського народу. Минають роки після найстрашнішої в світовій історії катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій і ми ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя та здоров’я прийдешніх поколінь. Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною свого здоров’я і свого життя врятував усіх нас, країну, людство від ядерного вогню.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину шани всім, хто, рятуючи весь світ від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, прийміть щирі слова вдячності за проявлену мужність і самопожертву. Від душі бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра, довгих щасливих років життя, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей. 

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а  Ваш величний подвиг додаватиме усім нам впевненості у завтрашньому дні!

З повагою,

селищний голова Володимир Андрієць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь