A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДВІДАЛИ ВЕТЕРАНІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Дата: 08.05.2020 12:40
Кількість переглядів: 424

Традиційно напередодні  Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники Лосинівської селищної ради відвідують ветеранів.  Ось і цьогоріч  8 травня 2020 року  в Днем пам’яті та примирення селищний голова Володимир Андрієць відвідав ветеранів війни, які мешкають в громаді.

Фото без опису

Кожного разу зустріч з ветеранами проходить у теплому колі. Старенькі, але з великим душевним гартом люди, завжди радо зустрічають гостей, з сумом в очах згадують про страшні воєнні роки й довго розповідають про свою насичену та нелегку долю . На жаль, час не підвладний людині, і з року в рік ветеранів Другої світової війни стає все менше. На сьогодні по Лосинівській об’єднаній територіальній громаді проживає  п’ять ветеранів Другої світової війни.

Селищний голова привітав ветеранів війни з Днем пам’яті та примирення та  наступаючим  Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, побажав кожному з них добра, здоров’я,  мирного неба над головою, подякував за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів.  Сивочолі ветерани, в свою чергу щиро дякували.

Також, відповідно до Програми соціального захисту населення на 2020 рік , яка була затверджена на засіданні 36 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради інвалідам ВВВ, учасникам бойових дій, учасникам АТО, учасникам бойових дій в Афганістані була  виплачена матеріальна допомога.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь