A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І 75-Ї  РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2020 12:59
Кількість переглядів: 361

Шановні ветерани війни, учасники бойових дій, жителі громади! 8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення та 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без опису

75 років відділяють нас від історичного травня 1945-го, коли закінчилася одна з найжорстокіших воєн в історії людства, яка забрала мільйони життів, знищила сотні тисяч сіл і міст, понівечила землю. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях, а у пам’яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну. Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих.

Бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.

Від усього серця висловлюємо слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет України на східному фронті незламного духу і відданості своїй державі!

Зі святом!

З повагою,

селищний голова Володимир Андрієць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь