A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПОДАРУНКИ  ВІД ТОВАРИСТВА «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» ДЛЯ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ

Дата: 22.05.2020 13:17
Кількість переглядів: 448

Щастя, помножене на вісім. Чотири сина та чотири доньки виховує подружжя Рябущиць з смт.Лосинівка, Ніжинського району. Олександр Іванович працює водієм Ніжинської дільниці служби транспорту і логістики АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» , Валентина Олександрівна - домогосподарка. Подружжя любить свою сім’ю і вважає, що діти — це плід любові та велике щастя.

Фото без опису

В переддень Дня сім’ї, який щороку країни світу відзначають 15 травня, подарунки від колективу АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» багатодітній родині передав Голова профспілки Товариства Іван Тимошенко. Для багатодітної мами важливо швидко та смачно нагодувати сім’ю, тож подарована мікрохвильова піч стане їй надійною помічницею. А дітвора одразу ж почала вирішувати, хто першим кататиметься на новенькому велосипеді. Найменшій донечці Вікторії 6 років, а старшому сину Івану – 20. Хлопець вже сам заробляє собі на життя. Закінчивши курси у Києві, влаштувався зварювальником у Польщі. 18-річна Яна - студентка.

Велика родина — це зовсім не страшно. Чим більше дітей, тим вони слухняніші, вміють один за одним подивитись, допомогти, підтримати. Разом грають у футбол, а коли посваряться, вже за кілька хвилин - найкращі друзі.

 Полежати перед телевізором – це не про подружжя Рябушиць. Щоб матеріально забезпечити велику родину, обзавелися чималеньким господарством: дві корови, п’ять свиней, домашня птиця.

 На думку Олександра Івановича, діти мають змалку привчатися до праці, вчитися поважати старших і підтримувати один одного, а найголовніше, що робить дитинство щасливим - це відчуття батьківської любові.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За матеріалами офіційного сайту АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь