A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «СОНЕЧКО» ГОТУЄТЬСЯ ДО ВІДКРИТТЯ

Дата: 01.07.2020 11:20
Кількість переглядів: 772

Зовсім скоро вийде з карантину ЗДО «Сонечко». Гомінким дитячим сміхом наповниться подвір'я і групи садочку. Але для того щоб діти перебували у безпечних умовах у закладі триває підготовка до його відкриття. Це дуже відповідальний і важливий процес. Відновити роботу закладу після такої перерви - це непроста і нелегка справа. І тут повинно бути - як ніколи - взаєморозуміння всіх, адже усе це робиться заради безпеки і дітей, і дорослих.

Фото без опису

Щоб діти та персонал перебували у безпечних умовах, а  робота закладу дошкільної освіти відповідала усім  санітарно-гігієнічним  вимогам,  під час карантину здійснено  великий об’єм робіт. Під час перевірки, директор ЗДО «Сонечко» Ткач Ніна  Іванівна показала, як планують виконувати рекомендації уряду: як проводитимуть температурний скринінг дітям та вихователям, дезінфікуватимуть малечі руки тощо. 

Тепер у дитячих групах відсутні килими та м'які іграшки. Вихователям діти передаються на подвір’ї закладу лише після успішного проходження безконтактного температурного скринінга. Температурний контроль проходять і працівники закладу. Для забезпечення соціальної дистанції, при вході на територію садочка нанесена спеціальна розмітка.

У приміщеннях часто проводиться дезінфекція поверхонь, вологе прибирання та провітрювання. Налагоджений централізований збір використаних засобів індивідуального захисту  й паперових серветок у різні контейнери з кришками та одноразовими пакетами.

Освітній процес організовано так, аби діти більше часу перебували на свіжому повітрі, обмежено заняття та ігри, котрі потребують  безпосереднього фізичного контакту. Вихователі постійно перебуватимуть в масках та рукавичках. Колектив закладу пройшов чіткі інструктажі стосовно нових правил та обмежень.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь