A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЛОСИНІВСЬКА ОТГ СТАЛА ПІВФІНАЛІСТОМ ПРОГРАМИ USAID DOBRE

Дата: 14.08.2020 11:45
Кількість переглядів: 364

На цьому тижні  працівники Лосинівської селищної ради, разом з представниками громадськості, молоді, бізнесу та депутатського корпусу пройшли співбесіду з експертами програми USAID DOBRE.

Фото без опису

Це був один з етапів відбору громади до участі в Програмі. Учасники обговорили очікування від співпраці в рамках Програми, розповіли про свою мотивацію, висловили готовність командно працювати на результат та для покращення якості життя в громаді.

Також, експертами було дано домашнє завдання, яке стане останнім критерієм для рішення про відбір Лосинівської ОТГ до участі в Програмі DOBRE. З деталями цього завдання ми ознайомимо згодом, лише зазначимо, що якісне виконання завдання залежить від активності кожного мешканця. Тож слідкуйте за оголошеннями та долучайтеся до наших активностей.

Довідково: Програма #DOBRE розшифровується як «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». З 2016 року програма USAID DOBRE підтримала 75 громад у 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. З червня 2020 Програма розпочинає свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській. Вона спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь