A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

СЕМІНАР ДЛЯ УЧНІВ

Дата: 26.02.2018 16:11
Кількість переглядів: 814

23 лютого 2018 року в Лосинівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся для учнів 5-Б класу  семінар на тему: «Диво створене людиною».Фото без опису

       Підготувала та провела семінар практичний психолог Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шевчун Неля спільно з бібліотекарем Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Дубровською Мариною.

       Головна тема семінару – книга. Оскільки в сучасному світі, нажаль багато підлітків поступово забувають про книги та переконані в тому, що їх легко можна замінити телебаченням та Інтернетом. Але хіба це правильно? Чому ми забуваємо про естетичне задоволення? Коли комп’ютер ніколи не зможе передати відчуття перегортання сторінок та запах фарби в книзі. Читаючи не тільки розвивається пам’ять, мислення та інші когнітивні процеси, вони розвивають емоційно-вольову сферу, вчать любити, прощати, співпереживати, оцінювати вчинки, аналізувати дії. Тим самим людина доставляє собі не тільки задоволення від читання, але і тренує, розвиває здібності мозку. На семінарі були присутні директор школи Гапоненко Валентина та педагогічні працівники.

       Під час проведення семінару проводились різні конкурси, де учні приймали активну участь та отримували масу позитивних емоцій.

       Долучилась до семінару завідувач Лосинівською дитячою бібліотекою  Зоя Чумак, яка провела для учнів екскурс-хвилинку на тему: «Історія книги від стародавніх часів до сьогодення».

       Семінар пройшов цікаво. Всі були задоволені та отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій. Не даремно говорять, що книга має чарівність, вона викликає особливу насолоду. Хороша книга здатна підтримати, дати пораду, стати живим другом. Хіба цих факторів мало, щоб зробити вибір на користь  книги, а не на користь телебачення та Інтернету.

Фото без опису

Фото без опису

 

                                                                                                                              Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь