A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Використання інноваційних технологій у роботі з учнями початкових класів для активізації їх пізнавальної діяльності»

Дата: 16.03.2018 16:27
Кількість переглядів: 974

15 березня Вертіївська ОТГ зустрічала гостей. ! На семінар з обміну досвідом з теми «Використання інноваційних технологій у роботі з учнями початкових класів для активізації їх пізнавальної діяльності», який вібувся у Вертіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.П. Кирпоноса , приїхали освітяни Кіптівської та Лосинівської ОТГ.

Лосинівську освіту представили : спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Сукач Таміла Миколаївна, учителька Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лаврінець Лідія Іванівна, Лосинівської ЗОШ І ступеня – Андрієць Світлана Миколаївна,Шатурського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів – Терещенко Яна Анатоліївна, Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів – Бондар Тетяна Володимирівна.

Вертіївка причарувала своєю гостинністю… Начальник відділу освіти Людмила Анатоліївна Савченко люб’язно зустріла учасників семінару, запросила до школи. Працювати почали з 10:00 години. Директор школи Кононенко Оксана Володимирівна, чарівна жінка, яка «живе своєю школою», разом з двома заступниками (Веклич Валентина Олексіївна, Носач Валентина Олександрівна), познайомили всіх присутніх з історією життя свого закладу.

Виступи діток, показові уроки учителів початкових класів з використанням сучасних комп’ютерних технологій, виховний захід «Зустріч заморських гостей» та доброзичлива атмосфера протягом всього семінару підкорили Лосинівських учителів. Початківці побачили, що колектив Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.П. Кирпоноса працює над удосконаленням уроку, піднесенням його якості та ефективності як засобу розвитку творчої особистості вчителя та учня.! А на завершення зустрічі, всі присутні отримали подарунки, виготовлені дитячими руками!.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту висловлює щирі слова вдячності начальнику відділу освіти Людмилі Анатолівні Савченко та дирекції Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів за гостинність та сподівається на подальшу співпрацю!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь