A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЗВІНОК У РЕДАКЦІЮ: ХТО НЕ РОБИТЬ, ТОЙ НЕ ПОМИЛЯЄТЬСЯ

Дата: 29.01.2018 16:33
Кількість переглядів: 868

Саме ця приказка згадалася, коли в редакцію зателефонувала староста Вікторівки Наталія Гайдей. У попередньому номері «Ніжинського вісника»  писали про роботу Вікторівської громади, її здобутки, плани на майбутнє.

Фото без опису

Не згадали ім'я депутатів, старанням яких вдалося освітлити центр Леонідівки. Ініціатором цього виступив депутат Лосинівської ОТГ від Леонідівки Іван Прокопенко. Придбати 5 ліхтарів допоміг депутат обласної ради Микола Шматок. Роботами з освітлення безпосередньо займався електрик об'єднаної громади Володимир Олійник. Ось так, гуртом, зробили ще один крок до покращення умов проживання жителів віддаленого села. 
Нарешті дочекалися снігу, проте, ніхто не думав, що ось так відразу й стільки багато! Подивитися приємно, а от розчистити шляхи - непросто, тим більше, що їх протяжність (Вікторівка, Леонідівка, Степ) -до 20 км. Як завжди, на допомогу прийшло місцеве фермерське господарство «Флеш», де керівником Станіслав Породько. Трактор Т-150, за кермом якого був Григорій Гавриш, не спиняючись, працював із самого ранку, хоч день і був святковий - Водохреща. Поки люди прокидали стежки від порогів і воріт, тракторист «пробив» головні шляхи. Тож, у храм святих Петра й Павла віряни йшли розчищеною дорогою, як і до водойми. Рейсовий автобус теж без проблем відвіз усіх бажаючих у Ніжин. 
- Спасибі всім, без винятку, головне - люди бачать результати роботи і знають, хто її виконує, - говорить Наталія Олександрівна. 
Хто не робить, той не помиляється. Це я про те, що староста когось не згадала. В телефонному режимі працювати непросто і тому, хто розповідає, і тому, хто слухає. Тож, хочеться вірити, що кожен на своєму місці працює як то кажуть, не на страх, а на совість.

                                                                                             Олена НАЙДА. Ніжинський вісник №4 від 26 січня 2018 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь