A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ

Дата: 22.09.2020 13:48
Кількість переглядів: 387

З 17 по 20 вересня 2020 року на спортивних змаганнях в смт. Ворохта Івано-Франківської області Чернігівщину представляла команда Лосинівської об’єднаної територіальної громади. Як уже повідомлялось раніше, наші спортсмени вибороли перше місце на змаганнях за «Краще спортивне село 2020».

Фото без опису

  Мальовничий край Івано-Франківщини радо зустрічав гостей. Засновники заходу вітали учасників змагань хлібом та сіллю. В турнірі приймало участь 20-ть областей України. Наша команда в складі 12-ти чоловік була вперше на Всеукраїнських змаганнях. Захід проводився цікаво та різноманітно. Спортсмени змагалися в таких видах спорту, як міні футбол, шашки,  шахмати, настільний теніс, гірьовий спорт та волейбол. Лосинівська команда гідно представила свою область, зокрема потрапила в півфінал з міні футболу. Наші спортсмени дуже раді, що відвідали Карпатський край. У вільний час від змагань вони мали змогу піднятися в гори та покупатися в гірській річці.

  Атмосфера турніру надихнула всіх учасників на посилені тренування, щоб на майбутнє мати можливість не лише змагатись на Всеукраїнських змаганнях, а займати призові місця. Поїздка відбулася за підтримки голови Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос» Олексія Чернети, селищного голови  Володимира Андрійця та вчителя фізичного виховання Володимира Руденка.

Фото без опису

Фото без опису     

Фахівець фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи

Наталія ГАВРИШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь