A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - БЮДЖЕТ ГРОМАДИ НА 2021 РІК ПРИЙНЯТО

Дата: 29.12.2020 17:59
Кількість переглядів: 598

29 грудня 2020 року відбулося  засідання 3 (позачергової) сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання.

Фото без опису

В роботі сесії взяли участь селищний голова – Анатолій Стрілець, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету - Оксана Мелашенко, секретар селищної ради – Наталія Кошарна, депутати селищної ради  (із  22 депутатів на засіданні сесії було присутніх 20), старости та начальники відділів. На порядок денний пленарного засідання сесії було винесено та розглянуто 104 питання.  Зокрема, було затверджено ряд Програм на 2021 рік, які стосуються освіти, медицини, спорту та соціального захисту населення.  

Також, на черговому засіданні сесії депутати затвердили бюджет Лосинівської селищної територіальної громади  на 2021 рік.  Доходи бюджету територіальної громади у сумі 62 562 600 гривень, в тому числі доходи загального фонду селищного бюджету – 61 358 400 гривень, доходи спеціального фонду селищного бюджету – 1 204 200 гривень.

У ході цієї сесії також прийнято низку рішень по земельних питаннях, які стосувались надання дозволу на розробку проектів землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу у власність.

Під час сесії було прийнято рішення про прийняття у комунальну власність Лосинівської  селищної ради закладів освіти, культури  та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

Також, було прийнято рішення про прийняття у комунальну власність Лосинівської селищної ради всіх будівель та споруд, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

Закриваючи засідання 3 (позачергової) сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання  селищний голова Анатолій Стрілець, привітав усіх з наступаючими новорічними та різдвяними святами, побажав добробуту, благополуччя родинам та усіляких гараздів.

В ході підготовки до 3(позачергової)  сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради, 29 грудня 2020 року  з 10:00 год. до 14:00 годи відбулося засідання постійних комісій Лосинівської селищної ради, на яких були розглянуті та обговорені питання, що виносяться на розгляд засідання сесії.

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь