Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 15.01.2021 17:32
Кількість переглядів: 441

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, сьогодні під керівництвом селищного голови Анатолія Стрільця, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини Лосинівської селищної ради Ніжинського району Чернігівської області.

Фото без опису

На засіданні комісії розглядалися питання про зарахування дитини до КЗ «Березнянський навчально-реабілітаційний центр»; про взяття родини під соціальний супровід, як сім’ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах; про взяття на облік у службу у справах дітей дитину, яка опинилась в складних життєвих обставинах; про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають.

Дані питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей Лосинівської селищної ради, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними.

В результаті обговорення були прийняті компетентні та виважені рішення. Зокрема, надати дозвіл на влаштування дитини до КЗ «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» на цілодобове перебування на 2020 - 2021 навчальний рік; органу опіки та піклування взяти під соціальний супровід родину, що опинилась в складних життєвих обставинах; взяти на облік дитину, яка опинилась в складних життєвих обставинах; органу опіки та піклування надати дозвіл на вчинення правочину, щодо укладання договору оренди земельних ділянок.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь