A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

РОБОЧІ ТРЕНІНГИ З ПРОГРАМОЮ DOBRE ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

Дата: 19.01.2021 15:03
Кількість переглядів: 384

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради розпочав робочий тиждень  з чергової координаційної наради в онлайн режимі з Програмою DOBRE.

Фото без опису

Тема зустрічі, в якій взяли участь селищний голова Анатолій Стрілець та працівники виконавчого комітету селищної ради -  «Залучення громадськості» та «Молодіжна робота». З боку Програми DOBRE з нами працювали координатор проекту Наталія Сафронова, експерт питань громадського представництва Програми Володимир Купрій та спеціалістка з громадського представництва Анна Товстуха.

Залучення громадськості – це двостороння взаємодія громадськості та влади в такий спосіб, щоб надати громадянам їх долю, частку, задовольнити їх інтерес в процесі  ухвалення рішень щодо розвитку громади, місцевих питань. Які проекти місцевих ОГС може підтримати Програма DOBRE? Це можуть бути екологічні проекти (прибирання, запровадження роздільного сортування сміття, просвітництво), створення громадських просторів, фестивалі, масові культурні та спортивні заходи, місцеві медіа. Розробниками таких проектів можуть бути як громадські організації, так і ініціативні групи. Програма DOBRE надає підтримку саме у розробці таких програм.

Молодіжний напрямок роботи передбачає залучення молоді у діагностику умов розвитку громади, що необхідна для створення Стратегії ТГ. Включення молоді до робочих груп «Місцевий економічний розвиток» і «Поліпшення послуг», що діятимуть в громаді. А також участь у тренінгах «Молодіжний працівник».

Тому запрошуємо представників ОГС та  активну громадськість   Лосинівської ТГ  долучитись до робочих груп з метою реалізації програмних ініціатив.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь