A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ГОВОРИЛИ ПРО БЕЗОПЛАТНУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ

Дата: 23.01.2021 12:11
Кількість переглядів: 446

22 січня 2021 року до Лосинівської селищної ради з робочим візитом прибули  представники Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Олена Іванова, Анна Величко та Ольга Пабат.

В ході зустрічі з селищним головою Анатолієм Стрільцем обговорили ряд робочих питань та подальші кроки співпраці між місцевим центром та Лосинівською селищною радою.

Також була проведена зустріч з старостами старостинських округів Лосинівської територіальної громади та працівниками селищної ради. В ході зустрічі проінформували присутніх про діяльність Ніжинського місцевого центру, розповіли про дану систему роботи в Україні, було проведено роз’яснювальну роботу щодо категорій осіб, які належать до суб’єктів права на таку допомогу, про якість безоплатної правової допомоги, а також наголосили про те, що з будь яких питань, які виникають у мешканців громади для їх вирішення можна звертатись за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 або зателефонувати за тел.: (04631) 7-16-15 . Всім бажаючим були роздані інформаційні буклети з адресою даного центру та контактними телефонами. Є можливість цілодобово та безкоштовно у межах України отримати відповіді на запитання від юристів зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь