A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВИЇЗДНА ПРИЙМАЛЬНЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ  В СЕЛАХ ДАНИНА ТА ШАТУРА  

Дата: 11.02.2021 14:18
Кількість переглядів: 548

10 лютого, відповідно до графіка роботи на поточний тиждень, Лосинівський селищний голова А.Стрілець разом із заступником О.Мелашенко та начальником відділу ЖКГ, благоустрою та земельних відносин А.Литовченко, провів виїзні приймальні в селах Данина та Шатура.

Фото без опису

Незважаючи на складні погодні умови у приміщенні Данинського старостату було досить людно. Адже це перша приймальня новообраного селищного голови в цьому населеному пункті. І відбулась вона у форматі досить конструктивного діалогу про існуючі проблеми. Долучився до обговорення і депутат селищної ради від с. Данина І.Ярина.

У Шатурі питання життєзабезпечення населеного пункту обговорили із старостою Л.Петренко та працівниками комунальних установ принагідно відвідавши і самі установи.

Головні проблемні питання, які були озвучені жителями с. Данина це зміна нормативно-грошової оцінки землі, яка для родючих данинських земель тут досить низька. Зависокі для мешканців села тарифи на оформлення технічної документації для реконструкції газового опалення будинків. Організація розчистки доріг від снігових заметів. Обговорили і питання питної води та облаштування в селі водозабірної свердловини. Селищний голова зазначив, що питання підготовки документів селищна рада бере на себе, а Іван Ярина, зі свого боку, пообіцяв фінансове сприяння в облаштуванні свердловини.

Які б корективи не вносив в життя людей карантин, спричинений коронавірусною інфекцією, та вони не забувають і про культурне життя. Хочуть данинці щоб у їхньому селі лунала пісня і проводились свята, а тому просять сприяння в організації музичного супроводу для місцевого аматорського колективу. А шатуряни закупили вже матеріали для ремонту фойє сільського клубу і очікують на допомогу в проведенні ремонтних робіт.

Швидко закінчиться цей навчальний рік і потрібно відразу ж думати про наступний – тому питання подальшої долі Данинської початкової школи і дошкільної групи при ній є актуальним вже сьогодні та потребує обговорення з батьківським комітетом.

На звернення данинців з приводу виїзного прийому сімейного лікаря питання було в телефонному режимі відразу обговорено з головним лікарем КНП Ніжинський ЦПМСД І. Бондарем і узгоджено організацію найближчого прийому на 12 лютого, а надалі – за необхідністю.

Звертались люди і з особистих питань, які стосувались земельних спорів, підтримки малозабезпечених та інші.

По всіх порушених питаннях селищним головою дані відповідні доручення і визначені терміни їх виконання.

Працюємо далі!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь