A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.03.2021 13:57
Кількість переглядів: 500

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні 6 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради, яка відбудеться 30 березня  2021 року о 13:00 год. в приміщенні Лосинівської селищної ради.

 

Засідання постійних комісій відбудеться 30 березня  2021 року о 10:00 год. в приміщенні Лосинівської селищної ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 2020 рік.

2.Про звіт щодо виконання Плану  соціально-економічного розвитку за 2020 рік.

3.Про  внесення змін до рішення 3 (позачергової) сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради від 29.12.2020 року «Про  бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

4.Про перерахування залишків коштів на рахунках спеціального фонду бюджету Лосинівської селищної територіальної громади.

5. Про затвердження Положення про робочу групу  з місцевого економічного розвитку Лосинівської селищної територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області.

6.Про  зміну назви та внесення змін до статуту комунального підприємства «Світанківське» Світанківської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області.

7. Про затвердження розпоряджень селищного голови ,  прийнятих в міжсесійний період.

8. Про внесення змін до «Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили  вагомий внесок у розвиток Лосинівської селищної ради, здійснення представницьких та інших заходів  на 2021 - 2022 роки».

9. Про надання соціальних послуг окремим категоріям  осіб/сімей за рахунок бюджетних коштів (безоплатно).

10. Про затвердження Положення про установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг відділенням соціальної допомоги вдома в Центрі надання соціальних послуг Лосинівської селищної ради.

11.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

12.Пронадання дозволу на складання технічної документації.

13.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки громадянину – власнику сертифіката на право на земельну частку ( пай).

14.Про затвердження технічної документації та про надання земельної  ділянки у власність.

15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність.

 16.Про затвердження технічної документації із землеустрою , виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки та реєстрацію права власності на земельну ділянку громадянину - власнику сертифіката на право на земельну частку (пай).

17.Про припинення права користування земельної ділянки.

18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

19. Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»

20. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лосинівському ЗДО «Сонечко» .

21. Про створення громадського пасовища на території  с.Галиця Галицького старостинського округу Лосинівської селищної ради.

22. Про прийняття у комунальну власність газопроводів підземних розподільчих високого тиску – 236,81 м., середнього тиску – 7496,6 м. до сіл Сальне та Садове Ніжинського району Чернігівської області ШГРП (РДУК 2-100).

23. Про скасування рішення 5 (позачергової) сесії Лосинівської  селищної ради восьмого скликання від 24 лютого 2021 року « Про розроблення детального плану території земельної ділянки с.Перемога , вул.Молодіжна ,9а».

24. Про скасування рішення 27 сесії 7 скликання Данинської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області від 14.04.2020 року «Про зміну цільового призначення земельних ділянок, що знаходяться у комунальній власності сільської ради».

25.Розгляд заяв.

26. Інші питання.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь