Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗУСТРІЧ З БАТЬКІВСЬКИМ КОЛЕКТИВОМ ТА ПРАЦІВНИКАМИ ДАНИНСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

Дата: 24.03.2021 17:41
Кількість переглядів: 552

24 березня цього року відбулись збори батьківського колективу та працівників Данинської початкової школи. У зборах взяли участь голова Лосинівської селищної ради Анатолій Стрілець, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Мелашенко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віктор Кільовий, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, архітектури, містобудування та земельних відносин Анатолій Литовченко. 

Фото без опису
Мета зустрічі: обговорити питання щодо подальшої діяльності школи та дитячого садочку, а також стан підвозу здобувачів освіти із села Данина до освітніх закладів громади.На даний час у Данинській початковій школі навчається 2 здобувачі початкової освіти і 6 вихованців дошкільної групи. Освітній процес забезпечують 2 педагогічні працівники та 1 вихователь. Кількість обслуговуючого персоналу 7 чоловік. Заклад розташовано у типовому приміщенні, проєктна потужність на 181 місце, заг.площа всіх приміщень 2378м², опалення газове. Вартість утримання одного здобувача освіти у Данинській початковій школі на місяць значно перевищує вартість навчання одного учня в інших навчальних закладах громади. На найближчу перспективу кількість дітей у Данинській початковій школі не збільшується, на жаль, така сільська демографічна ситуація. Тому наразі назріло питання щодо подальшого існування Данинської початкової школи після завершення 2020/2021 н.р. Обговорили також питання підвозу учнів до Перемозького ЗЗСО та Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст., а діток дошкільного віку до Шатурського ЗЗСО (там працює дошкільна група) і Лосиніського ЗДО «Сонечко» та працевлаштування педагогічних працівників. В питанні підвозу керівництво громади пообіцяло організувати його за бажанням батьків.
Варто зазначити, що і батьки, і вчителі з розумінням поставились до того, що питання ліквідації Данинської початкової школи буде винесене на розгляд сесії Лосинівської селищної ради після проведення громадського обговорення. В зв’язку з карантинними обмеженнями обговорення буде проведене у форматі онлайн-консультацій з громадськістю. За подальшою інформацією з цього питання слідкуйте на веб-сайті Лосинівської селищної ради: https://losynivska-gromada.gov.ua

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За матеріалами відділу освіти,
сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь