Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВОДА, БЛАГОУСТРІЙ ТА ІНТЕРЕСИ ДІТЕЙ

Дата: 26.03.2021 18:20
Кількість переглядів: 537

26 березня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради. На розгляд було винесено 31 питання. Серед них «Про стан водопостачання та забезпечення якісною водою населення Лосинівської громади», «Про затвердження заходів з благоустрою населених пунктів на території Лосинівської громади», «Про надання дозволів на видалення аварійних дерев», «Про створення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування» та інші.

Фото без опису

З приводу забезпечення населених пунктів якісною питною водою було вирішено створити комісію по розробці програми «Питна вода Лосинівської ТГ», яка повинна включати ремонти та реконструкцію наявних водогонів, будівництво нових, облаштування свердловин для водозаборів, адже ситуація з питною водою в населених пунктах громади погіршується з кожним роком.

Затверджено план благоустрою територій, який буде доведено до суб’єктів господарювання та населення з метою утримання населених пунктів в належному стані. Також було прийнято рішення про проведення регуляторної процедури та винесення на затвердження сесії Правил благоустрою в Лосинівській громаді.

Значна увага була приділена питанням, які стосувались дітей, а це і надання статусу, і призначення тимчасової опіки, і затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, і вчинення правочинів батьками від імені дітей.

Ще одна група питань – надання матеріальної допомоги. Такі питання є типовими на кожному засіданні виконкому. Варто зазначити, що після збільшення громади кількість подавачів на матеріальну допомогу також збільшилась в рази. Переважно жителі громади звертаються за матеріальною допомогою на лікування. Цього разу підтримано було 11 таких звернень.

Всі рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Лосинівської селищної ради в п’ятиденний термін.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь