A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДРУГА ЗУСТРІЧ РОБОЧОЇ ГРУПИ З МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 26.03.2021 17:55
Кількість переглядів: 450

25 березня пройшла друга зустріч членів робочої групи Лосинівської селищної територіальної громади з місцевого економічного розвитку (МЕР) з представником програми DOBRE Петром Лазарчуком. Прикро, що через хворобу частина членів групи не змогли долучитись до спільної роботи офлайн, проте дехто був на онлайн-звязку з групою.

Фото без опису

Друга зустріч передбачала спільну роботу по заповненню тесту-самооцінки щодо готовності громади до місцевого економічного розвитку. За результатом тесту ми вийшли на 33, з 64 максимальних балів. Це говорить про те що ми готові до місцевого економічного розвитку, проте ще є можливості для вдосконалення. Головний наш недолік – це відсутність генерального плану територій. А це, як відомо, задоволення далеко не з дешевих.

Щоб рухатись далі в напрямку місцевого економічного розвитку нам потрібно розробити профіль громади. Робота досить об’ємна, яка вимагає збору інформації буквально в усіх напрямках: від історичної спадщини громади до сьогодення, демографічна ситуація, зайнятість населення, земельний та житловий фонд, освіта, культура, медицина, соціальний захист, ЖКГ – все має бути висвітлене в економічному профілі громади. Тому – працюємо далі!

…………………………………………………………………………………..

Захід проходив в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь