Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-НАРАДА ДЛЯ СТАРОСТ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 08.04.2021 08:00
Кількість переглядів: 690

07 квітня 2021 року в приміщенні залу засідань Лосинівської селищної ради відбувся семінар – нарада, за участю селищного голови Анатолія Стрільця, керівників структурних підрозділів Лосинівської селищної ради та старост старостинських округів Лосинівської селищної ради.

Фото без опису

Перше питання семінару стосувалося проведення інструктажу для старост старостинських округів та працівників виконавчого апарату Лосинівської селищної ради з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій в надзвичайних ситуаціях, проводив Сергій Постол- завідувач сектору оборонно-мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій.

Про благоустрій в населених пунктах громади інформував Анатолій Литовченко- начальник відділу ЖКГ та Володимир Сукач- директор КП «Промінь».У ході наради старостам рекомендовано провести роботи щодо впорядкування територій населених пунктів, які включають: ліквідацію накопиченого сміття на вулицях, дорогах; благоустрій пам’ятних місць і кладовищ тощо. Підводячи підсумки по питанню благоустрою селищний голова акцентував увагу щодо упорядкування територій, а заходи з благоустрою на територіях населених пунктів повинні бути постійними та систематичними.

Секретар селищної ради – Наталія Кошарна, надала роз’яснення щодо вчинення ними нотаріальних дій та дотримання посадовими особами органів місцевого самоврядування ст. 8 Закону України «Про нотаріат» на територіях, де вони здійснюють свої повноваження та ознайомлено з порядком реєстрації нотаріальних дій.

Оксана Мелашенко – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів звернула увагу щодо складання планів роботи, інформування про їх виконання та про роботу із зверненнями громадян. Організації діловодства, вирішення документального оформлення питань та інші організаційні питання.

Про роботу з пошуку усиновлювачів, прийомних батьків та патронатних родин в Лосинівській селищній раді інформувала в.о. начальника служби у справах дітей Лосинівської селищної ради - Лариса Темчурова.

Начальник відділу соціального захисту населення- Людмила Олійник інформувала про особливості оформлення та надання соціальних виплат у 2021 році. Була звернена увага на особливості оформлення допомоги одиноким 80-ти річним (перелік документів) та про реєстрацію заяв, формування електронних справ та передача документів в електронному варіанті до УСЗН Ніжинської РДА.

Семінар-навчання мав на меті надати професійну допомогу старостам при роботі з документами , а також підвищити компетентність учасників семінару у вирішенні тих чи інших завдань.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь