A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

УВАГА!

Дата: 08.04.2021 16:53
Кількість переглядів: 417

Маєте добре серце? Прагнете допомагати дітям? Виховуєте чи вже виховали власних дітей?... тоді Вам варто дізнатися про патронат над дитиною. Патронат над дитиною - нова форма виховання, якою передбачено надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім’ях патронатного вихователя.

Фото без опису

Дитина проживає в сім’ї патронатного вихователя від 3-х до 6 місяців на період подолання дитиною, її батьками складних життєвих обставин або до прийняття органами опіки та піклування рішення про набуття дитиною статусу дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

Патронатними вихователями можуть бути небайдужі родини, які мають позитивний досвід виховання дітей, відповідні житлові умови для надання послуг з тимчасового догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні, спільно з добровільним помічником з числа членів сім’ї, пройшли курси спеціальної підготовки кандидатів у патронатні вихователі та відповідають іншим вимогам визначеним у чинному законодавстві.

Один з патронатних батьків має бути безробітним, бо основним місцем роботи стає патронат над дитиною, відповідно йому чи їй нараховуватиметься страховий стаж.

Патронатний вихователь щомісяця отримує грошове забезпечення в розмірі 5-ти прожиткових мінімумів для працездатних осіб та соціальну допомогу на утримання влаштованих дітей, у розмірі двох прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку, за кожен місяць її перебування.

Якщо Ви не байдужі до долі дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, маєте бажання та всі умови у наданні послуги патронату над дитиною, звертайтеся за консультацією та допомогою в оформленні відповідних документів до Центру надання соціальних послуг та Служби у справах дітей Лосинівської селищної ради за адресою:

смт. Лосинівка, вул.Шевченка, 2 , І пов.

тел. 0977534433, 0973143455

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь