A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ АТО ВИСАДИЛИ ДУБОВУ АЛЕЮ

Дата: 16.04.2021 14:18
Кількість переглядів: 445

50 саджанців дубів висадили в с. Перемога. Ініціатором заходу став підрозділ від військово-цивільної спілки "Бойове братерство України" в м. Чернігів та Чернігівській області. Аби висадити молоді дерева керівник підрозділу - учасник бойових дій, полковник запасу ЗСУ Сергій Бачурін приїхав разом із начальником відділу в Чернігівській області Міністерства ветеранів України, учасником бойових дій АТО (ООС) Юрієм Потійко.

Фото без опису

До акції долучились селищний голова - Анатолій Стрілець, голова  Ніжинської РДА - Григорій Ковтун, працівники Лосинівської селищної ради Сергій Постол – завідувач сектору оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту, учасник АТО, Анатолій Литовченко – начальник ЖКГ, працівники Перемозького старостинського округу, педагоги школи, воїни АТО (ООС), учасники бойових дій Афганістану, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та просто небайдужі мешканці громади.

Для посадки обрали дуб, оскільки це дерево - символ незламності народу у боротьбі з агресором  та окупантом  та символізує собою силу та безсмертя.

Дубову алею висаджено, не просто як захід заради озеленення, а присвята пам'яті загиблих воїнів, захисників нашої Батьківщини. Дуби які виростуть із цих саджанців будуть  постійною згадкою про людей, які віддали свої життя за незалежність України. В Україні багато дубів — пам’яток яким 800, 900, 1000 та більше років. Дуб доживає до двох тисяч років, він є символом міцності, незламності духу й тіла. Тож нехай стільки ж років не згасає пам’ять про захисників, які не повернулися додому з війни за Незалежність та Майбутнє.

Закликаємо всіх дбайливо ставитись до кожного саджанця дубової алеї, та пам’ятати наших героїв.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь