A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗАВЕЗЕНО ПІСОК НА КЛАДОВИЩА

Дата: 21.04.2021 10:25
Кількість переглядів: 334

З наближенням пасхальних та поминальних днів роботи з благоустрою та прибирання  кладовищ продовжуються. Днями на всі кладовища Лосинівської ТГ був завезений пісок.

Фото без опису

Висловлюємо подяку керівнику СПОП"КСЕНА" – Григорію Макаренку, за наданий екскаватор для погрузки піску, директору 3-го відділення ПП «Агропрогрес»- Володимиру Мозговому, директору КП «Промінь» - Володимиру Сукачу, інвесторам Станіславу Породьку, Генадію Штаньку, Миколі Чуприні, Станіславу Ременюку та старостам старостинських округів за забезпечення та підвіз піску на кладовища.

Напередодні поминальних днів розпочинається масовий продаж штучних квітів. Ці пластикові вироби на кладовищах стали звичними. Щоправда, в останні роки в Україні почали активно обговорювати їх недоцільність. Проти пластикових квітів на кладовищах більшість громадян і священиків. У давнину люди садили живі рослини. Вони прослужать довше, не нашкодять здоров’ю та збережуть довкілля. Будьте відповідальними до себе, близьких та довкілля! Відмовтесь від штучних квітів, зберігайте світлу пам’ять про померлих піклуючись про майбутні покоління, обирайте живі квіти та рослини.

Пам’ятаймо, що наші вчинки є прикладом для наслідування прийдешніх поколінь і саме від нас залежить, який спадок залишимо нашому майбутньому.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь