A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ  7 (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ  8 СКЛИКАННЯ

Дата: 22.04.2021 17:05
Кількість переглядів: 511

22 квітня 2021 року відбулося засідання 7 (позачергової) сесії Лосинівської селищної ради, під час якої депутати розглянули більше 100 питань, 80% з яких – питання земельні. На сесії було присутніх 17 депутатів.

Фото без опису

В роботі сесії взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету - Оксана Мелашенко, секретар селищної ради – Наталія Кошарна, начальники відділів, спеціалісти-землевпорядники та старости старостинських округів.

Передувало сесії засідання постійних депутатських комісій, де було детально обговорено всі питання порядку денного, внесено зауваження і пропозиції до окремих питань. Головував на сесії селищний голова Анатолій Стрілець.

Перед початком роботи сесії селищний голова привітав депутатів-іменинників та старост, які святкували свої дні народження в міжсесійний період. Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного позачергової сесії.

Сесія виявилася трудомістка, адже розглядали дуже багато важливих питань. Одним із перших розглянули питання внесення змін до селищного бюджету. Йшло активне обговорення питання про припинення діяльності шляхом ліквідації Данинської  початкової школи Лосинівської селищної ради, Ніжинського району, Чернігівської області. В ході обговорення цього питання було прийнято рішення про закриття Данинської  початкової школи.

На сесії також розглянули низку земельних питань - це надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою, надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про надання дозволу на складання технічної документації та про припинення права користування земельної ділянки, про припинення права  користування земельної ділянки, про створення громадських пасовищ  та інші.

Загалом сесія пройшла конструктивно. В результаті обговорення з усіх питань були прийняті  відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь