A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 29.04.2021 12:02
Кількість переглядів: 1238

28 квітня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні члени виконкому заслухали інформацію про стан кадрової роботи у виконавчому комітеті Лосинівської селищної ради, стан автобусного сполучення та пропозиції щодо його вдосконалення на території Лосинівської селищної ради. Також, було затверджено склад  комісії з перевірки готовності до роботи пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням.

Окрім того, розглянуто питання про шкідливість використання штучних квітів в місцях поховання, біля пам’ятників, обелісків, пам’ятних знаків на території Лосинівської селищної ради. Затверджено перелік територій, закріплених за підприємствами, установами, організаціями Лосинівської територіальної громади щодо проведення їх благоустрою і утримання в належному санітарному стані. Прийнято ряд рішень щодо соціального та правового захисту дітей.

На засіданні виконкому було затверджено план заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацистськими загарбниками у Другій світовій війні в Лосинівській територіальній громаді.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям Лосинівської громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Лосинівської територіальної громади.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь