Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

РОБОТА НАД ПРОЕКТАМИ МЕР ТРИВАЄ

Дата: 18.05.2021 11:59
Кількість переглядів: 353

З метою вивчення ситуації на місцях, в рамках програми «DOBRE» («Децентралізація приносить кращі результати») Лосинівську територіальну громаду відвідав консультант програми з напрямку «Місцевий економічний розвиток» Петро Лазарчук.

Фото без опису

Разом з консультантом були проведені обговорення майбутніх проектів в робочих групах по кожному напрямку.  З бджолярами -  щодо створення кооперативу та підтримки бджільництва в громаді, адже до цього корисного і потрібного промислу долучається все більше населення. Та з представниками місцевого бізнесу з питання створення бізнес-центру.

Якщо по перших двох напрямках проекти  були практично узгоджені і обговорені дорожні карти роботи над ними, то третій напрямок залишається відкритим. Є ряд пропозицій щодо розвитку вишивальницької справи, ковальської, створення авто майстерні та інші. Але пошуки ідей тривають. Тому звертаємось до мешканців громади, якщо ви маєте конкретні пропозиції щодо проектів з місцевого економічного розвитку, які  на вашу думку можна реалізувати в Лосинівській громаді, прохання подавати їх на розгляд робочої групи.

 

******************************************

Захід проходив в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь