Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

18 ТРАВНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ РЕЗЕРВІСТА

Дата: 18.05.2021 17:12
Кількість переглядів: 503

18 травня в Україні відзначається День резервіста, який було встановлено на честь патріотів нашої держави, які проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формувань.

Фото без опису

Важко переоцінити вашу роль у справі захисту Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності, вашу готовність у будь-який час стати до лав Збройних Сил України. Українські резервісти є потужним потенціалом національного війська. Вдячні вам наші захисники за патріотизм та любов до рідного краю.

Саме зараз тривають навчальні збори з територіальної оборони. Щиро вітаємо із святом резервістів Лосинівської  територіальної громади, які проходять навчання. Бажаємо кожному вдало пройти навчання. Будемо вірити, що навички, здобуті під час зборів тероборони, не знадобляться в реальності.

Дякуємо вам за вашу громадську позицію та бажання боронити спокій нашої Батьківщини, бажаємо Вам та вашим родинам добробуту, благополуччя та миру!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь