A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

В ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ

Дата: 26.05.2021 09:13
Кількість переглядів: 298

Наразі завершується опитування громадської думки жителів громади щодо визначення пріоритетних послуг, яке розпочалось 12 травня цього року. Опитування має на меті охопити 400 респондентів з усіх населених пунктів громади де кількість населення складає більше 0,5% від загальної кількості населення громади, щодо послуг якими користуються жителі громади і якими вони б хотіли скористатись.

Фото без опису

Нагадаємо що під послугами потрібно розуміти не лише водозабезпечення, вивіз сміття чи ритуальні послуги, це все: від доріг, освітлення, до медичних, освітніх, культурних та соціальних послуг. Активно до опитування долучились мешканці старостинських округів, які на даний час його завершили. По Лосинівці опитування ще триває, адже опитати тут потрібно найбільшу кількість респондентів - 160 чоловік.

З метою неупередженого опитування і допущення мінімальної похибки опитування організоване за спеціальною програмою. Кількість опитуваних в кожному населеному пункті визначається залежно від частки населення. Вибірка робиться подвірно, кожна вулиця в населеному пункті ділиться на блоки з однаковою кількістю домогосподарств (в залежності від їх кількості). З кожного блоку опитати потрібно одну особу з одного господарства, не ту, яка сама забажає, або яку захоче опитати інтерв’юер, а наприклад ту з родини, у якої першої в цьому році день народження. Таким чином планується витримати гендерний і віковий компонент. Проводити опитування на вулицях випадкових перехожих, чи в місцях масового скупчення населення – інтерв’юерам заборонено.

Після завершення опитування його результати будуть оприлюднені на офіційному сайті Лосинівської селищної ради та мережі ФБ. Буде визначено 5 пріоритетних послуг, з яких робочою групою оберуться 2, затвердяться на сесії селищної ради і саме по їх удосконаленню будуть розроблені проекти і подані на співфінансування Програмою DOBRE.

Дякуємо усім, хто долучився до опитування, адже інтерв’юери працюють виключно на волонтерських засадах, і допоміг у визначенні потреб жителів Лосинівської громади у послугах.

******************************************************************

Захід проходив в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь