A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

  ЗІРКОВИЙ ПРОМЕНАД

Дата: 01.06.2021 16:50
Кількість переглядів: 309

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей- прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя українського народу. З цієї нагоди 1 червня в Лосинівському будинку культури відбувся «Зірковий променад», свято  інтелекту, творчості,  таланту, сили духу та завзяття!.

Фото без опису

З вітальним словом до учасників «Зіркового променаду» та всіх присутніх в залі звернувся селищний голова Анатолій Стрілець. Побажав їм міцного здоров'я, успіхів, щасливого безтурботного дитинства та яскравих посмішок. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. У нашій громаді виростає талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту. Під час проведення заходу  учасники, які приймали участь у науковій діяльності та конкурсах були нагороджені подяками селищного голови та отримали подарунки.

У номінації «Інтелектуальна надія» був відзначений Дмитро Руденко,учень 11 класу Лосинівської ЗОШ I-III ступенів, переможець 2 та 3 етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та його педагог-наставник Ніна Авраменко.

У номінації «Обдарованість і творчість» були відзначені Анастасія Савенко, Діана Макуха, Дар’я Кудленко, Юлія Олійник, Каріна Авраменко, Поліна Прокопенко, Злата Примак, Вероніка Костюченко, Анастасія Солом’янюк, Аріна Божа.

Були відзначені в номінації «Командна гра»  наступні команди:

- команда Рой  «Кожум’яки» Перемозького закладу загальної середньої освіти;

- команда здобувачів освіти Лосинівської Загальноосвітньої школи I-III ст. по важкій атлетиці;

- команда учнівського лісництва Світанківського закладу загальної середньої освіти;

Також, були нагороджені вчителі, наставники, тренери наших зірочок, які допомогли їм стати учасниками «Зіркового променаду». Це - Валерій Дерев’янко, Наталія Євенко, Ірина Божа, Віталій Могильний , Лідія Четверик, Оксана Костюченко, Світлана Олійник , Любов Храпата .

Учасників творчого променаду та всіх присутніх в залі  вітали своїми музичними номерами хореографічний колектив «Мрія» Лосинівського філіалу Вертіївської школи мистецтв під керівництвом  Наталії та Юлії Ващенко, учні Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Каріна Постол, Настя Савенко, Діана Макуха, Таня Макуха під керівництвом Валерія Дерев’янка та працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь