A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК !

Дата: 02.06.2021 16:19
Кількість переглядів: 342

2 червня 2021 року в усіх закладах загальної середньої освіти Лосинівської територіальної громади пролунав Останній шкільний дзвінок, що сповістив про закінчення навчальних занять. Багатьом школярам він сповістив про канікули, сповнені яскравих вражень, а от для випускників, цей дзвоник справді є останній.

Фото без опису

Після урочистих привітань, вони останній раз зберуться в своєму шкільному класі з класним керівником. Через карантинні обмеження заходи відбувались  не традиційно, у різних форматах. За дорученням селищного голови Анатолія Стрільця, участь у святкових заходах взяли  заступник селищного голови  - Оксана Мелашенко, секретар селищної ради Наталія Кошарна, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту- Віктор Кільовий та працівники відділу освітит Таміла Сукач, Ольга Романченко, завідувач сектору оборонно-мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій – Сергій Постол.

В цьому році освітні заклади громади закінчують 34 здобувачі освіти 11 класів: у Лосинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів - 16; Сальненському НВК "ЗНЗ-ДНЗ" І-ІІІ ступенів-6; Світанківському ЗЗСО-5; Галицькому ЗЗСО-4; Перемозькому ЗЗСО - 3. Свідоцтво про базову середню освіту  отримують 67 здобувачів.

Під час проведення заходів учням та винуватцям свята, які показали високий рівень знань під час різних конкурсів, олімпіад та спортивних змагань були вручені відзнаки –дипломи та нагороди, а їх наставники були нагороджені  подяками селищного голови. Представники селищної ради від себе особисто та селищного голови подякували вчителям за щоденну клопітку працю, батькам випускників побажали терпіння та успіхів, випускникам – успішної здачі зовнішнього незалежного оцінювання, легкої життєвої дороги, реалізувати всі свої здібності і таланти та здійснення мрій. А школярам – відпочити, зміцнити своє здоров’я та з новими силами повернутися 1 вересня до рідних шкіл.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією на краще майбутнє. Бажаємо всім випускникам загальноосвітніх навчальних закладів знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Тож в добру путь, одинадцятикласники!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь