A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛАСЯ 8 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 03.06.2021 21:09
Кількість переглядів: 386

03 червня 2021 року відбулося засідання 8 (позачергової ) сесії 8 скликання  під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця. У пленарному засіданні взяло участь 17 депутатів селищної ради. На порядок денний винесено 138 проектів рішень, які стосувалися бюджетних, майнових та земельних питань.

Фото без опису

В роботі сесії взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету - Оксана Мелашенко, секретар селищної ради – Наталія Кошарна, представник ГО «Правозахист Плюс», депутат Ніжинської районної ради – Юлія Кабриль, начальники відділів, спеціалісти-землевпорядники та старости старостинських округів.

Перед початком роботи сесії селищний голова привітав депутатів-іменинників, які святкують свої дні народження в червні місяці. Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного позачергової сесії.

На засіданні сесії депутатами було прийнято рішення передати іншу субвенцію з бюджету Лосинівської селищної територіальної громади до бюджету Вертіївської сільської територіальної громади на 2021 рік в сумі 18 200,00 грн. на утримання Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області. Також,  передати  субвенцію з бюджету Лосинівської селищної територіальної громади до бюджету Ніжинської районної ради на 2021 рік в сумі 1067,99 грн. Управлінню соціального захисту населення Ніжинської РДА на відшкодування витрат, пов’язаних з наданням пільг за послуги зв’язку за грудень 2020 року.  Затвердили звіти «Про виконання сільських   бюджетів за 2020 рік».

Затвердили проектно-кошторисну документацію «Облаштування засобу дистанційної передачі даних на комерційному вузлі обліку природного газу котельні школи  Лосинівської селищної ради (вул. Жовтнева, 21 в с.Сальне, Ніжинський р-н, Чернігівська обл., котельня ЗОШ І-ІІІ с.Сальне»» в сумі 49 594 грн. ; адміністративного приміщення  Лосинівської селищної ради (вул. Шевченка, 2 в смт. Лосинівка, Ніжинський р-н, Чернігівська область, теплогенераторна адміністративного приміщення)» в сумі 18 178 грн. ; ДНЗ «Сонечко»  Лосинівської селищної ради (вул. Троїцька, 9 в смт. Лосинівка, Ніжинський р-н, Чернігівська область, теплогенераторна ДНЗ «Сонечко»  смт. Лосинівка» в сумі 55 958 грн.

Так, як стан українських річок та озер останнім часом погіршується у геометричній прогресії. І мова не стільки про забруднення, як про зменшення рівня води. За останні 25 років в Україні зникло 100 річок. Витоки тих, що залишилися, замулюються, ніхто їх не чистить, тому ріки міліють і зникають. Глобальне обміління річок та озер Лосинівської громади не є виключенням, тому було прийнято рішення звернутися до Президента України Зеленського В. , Премєр-міністра України,Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України, Деснянського басейного управління водних ресурсів та Чернігівської обласної державної адміністрації щодо проведення  очистки (реконструкції ) магістрального каналу осушувальної системи «Рудка» від руслового шлюзу В-5 ПК58+22 і до ПК78+22(2000м.) - за  адресю: с.Сальне,  Ніжинський район, Чернігівська область.

Також, було прийнято рішення безоплатно прийняти у комунальну власність Лосинівської селищної ради будівлі та споруди установ, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради Лосинівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, Галицьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини та надали згоду на прийняти у комунальну власність Лосинівської селищної ради установи КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

У ході  сесії прийнято низку рішень по земельних питаннях, які стосувались надання дозволу на розробку проектів землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу у власність.

В ході підготовки до 8(позачергової)  сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради, відбулося засідання постійних комісій Лосинівської селищної ради, на яких були розглянуті та обговорені питання, що виносилися на розгляд засідання сесії. На засідання постійних комісій завітали мешканці сіл Галиця та Світанок  у яких виникли суперечливі питання по земельних відносинах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь