Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 24.06.2021 17:38
Кількість переглядів: 327

Сьогодні, 24 червня  2021 року, відбулось засідання виконавчого комітетуЛосинівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця.  На порядок денний винесено 21 проєкт рішення.

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету були присутні 17 членів виконкому.  Після оголошення порядку денного перейшли безпосередньо до розгляду питань. Про виконання програми розвитку фізичної культури та спорту на території Лосинівської селищної ради на 2021 рік  інформував Віктор Кільовий - начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту. Про організацію та проведення весняного призову на строкову віськову службу на території Лосинівської селищної ради інформував Сергій  Постол - завідуючий сектором оборонно-мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про  затвердження калькуляції на послуги що надаються комунальним підприємством Лосинівської селищної ради «Промінь» та  «Благоустрій».

В рамках засідання виконкому прийняті рішення щодо подальшої долі дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Окрім цього, було розглянуто інші питання, які стосувалися, затвердження Положення про проведення мисливського фестивалю «VI літній кубок мисливських традицій – 2021» , проведення «Днів села» в населених пунктах Лосинівської територіальної громади, призначення громадських слухань щодо перейменування  вулиць у селах Перемога та Богданівка.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям на лікування.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Лосинівської територіальної громади.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь