A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ВИПУСКНИМ ДНЕМ

Дата: 25.06.2021 08:49
Кількість переглядів: 364

Дорогі випускники! Сердечно вітаю вас із закінченням школи, із першим випускним балом. Сьогодні у вас свято, якого немає у жодному календарі – воно буває лише раз у житті кожної людини. Вами пройдено надзвичайно важливий етап життя.

Попереду – самостійний шлях, він містить стільки чудового. Від сьогодні ви йдете у доросле життя, де будуть чекати вас нові вершини та нові досягнення.

Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, а здобуті знання та вміння будуть тим безцінним багатством, яке слугуватиме вам усе подальше життя. Пам’ятайте, що ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками навчав вас мудрості,  добра та любові.

Особливо хвилюючий цей день для батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей непростий шлях, підтримували, допомагали, ділили всі переживання і раділи успіхам.

Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння та  підтримку.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання та побажання мирного неба, міцного здоров’я, легких життєвих доріг, невичерпних творчих сил, Божого благословення  та віри в краще майбутнє. Нехай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України! Бажаю вам з вірою у завтрашній день, впевненістю у власні сили, крокувати в щасливе мирне майбутнє. Хай знання, отримані в школі, стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин. Хай тепло вашого дому, мудрі слова батька та ніжність і любов матері будуть підтримкою і опорою.

Нехай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники!

З повагою,

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь