A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛАСЯ 9 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 30.06.2021 17:17
Кількість переглядів: 347

30 червня 2021 року під головуванням cелищного голови Анатолія Стрільця, відбулася 9 сесія 8 скликання Лосинівської селищної ради. У роботі сесії взяли участь 14 депутатів, на розгляд засідання сесії було винесено 149 питань порядку денного.

Фото без опису

Всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.  Перед початком пленарного засідання селищний голова вручив грамоту Ользі Яременко, завідувачці фельдшерським пункту с.Перемога з нагоди Дня медичного працівника, який відзначався 20 червня. Після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

 Одними із перших розглядалися питань, що стосувалися бюджету. Зокрема, затверджено звіт про виконання селищного бюджету за І квартал 2021 року. Внесено зміни до рішення 3 (позачергової) сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради від 29.12.2020 року «Про  бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2021 рік». Також затвердили  розмір заробітної плати на 2021 рік при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення)  об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності Лосинівської об’єднаної територіальної громади в розмірі 10628,39 грн., що відповідає середньому розряду складності робіт 3,8. Затвердити програму «Розвитку дитячо-юнацького спорту Лосинівської ТГ на 2021рік» та програму «Фінансова підтримка комунального підприємства «Світанківське» на 2021рік».

Крім того, депутати прийняли рішення про затвердження пріоритетної послуги  «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів», яка була обрана за результатами опитування мешканців громади в рамках Програми DOBRE та затвердили склад робочої групи по її удосконаленню.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосувалися виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

Підводячи підсумки роботи сесії селищний голова подякував депутатам за роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь