A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: ЗАТВЕРДЖЕНО ПОДАТКИ І ЗБОРИ НА НАСТУПНИЙ РІК

Дата: 13.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 482

13 липня 2021 року відбулось пленарне засідання десятої (позачергової) сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради.  

Фото без опису

Вів засідання селищний голова Анатолій Стрілець.  Всі питання порядку денного були детально обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Перед початком сесії селищний голова привітали з днем народження депутата Валерія Калініченка. Для розгляду на порядок денний виносились 154 питання. Затвердивши порядок денний депутати взялись за розгляд проєктів  рішень.

Основним питанням засідання сесії - встановлення місцевих податків та зборів на території Лосинівської  селищної ради. Депутати затвердили на 2022 рік такі податки та збори: плату за землю, податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, єдиний податок, транспортний податок, збір за місця для паркування транспортних засобів, положення про єдиний податок, ставки податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, положення про транспортний податок , ставки земельного податку, положення про збір за місця для паркування транспортних засобів. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2022 року.

Також, депутатами було прийнято рішення звільнити на 50 відсотків від оплати за харчування   в Лосинівському ЗДО «Сонечко»,  дітей з багатодітної сім`ї та затвердженно розпорядження селищного голови, прийняті в міжсесійний період.

Внесено зміни до рішення 3 (позачергової) сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради від 29.12.2020 року «Про  бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

У ході  сесії прийнято низку рішень по 150 земельних питаннях, які стосувались надання дозволу на розробку проектів землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу у власність.

Детально ознайомитись із текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті Лостнівської селищної ради.

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь